Projecten waar ik extra trots op ben

Tom Dijkstra

"Wester is zeer gedreven en resultaatgericht. Hij denkt heel goed mee, gaat verder dan dat je eigenlijk hebt afgesproken en levert zelf ook veel input.

Duidelijke communicatie over de verwachtingen van beide kanten. Erg tevreden met mijn website en heel fijn om samen te werken met Wester!"
Project bekijken

AnoukHelpt!

"Wester helpt mij bij mijn social media accounts, hij maakt hierbij alle posts. Daarnaast helpt hij mij met mijn emailmarketing en nog veel meer.

Complimenten voor jouw prachtige werk & bedankt voor je inzet, ik ben er heel blij mee!"
Project bekijken

DECON

"Wester heeft ons enorm goed geholpen met de bouw van onze website. We konden vanaf het begin af aan snel schakelen met elkaar en dat zorgde ervoor dat hij onze ideeën in razend tempo naar een mooie site heeft vertaald. 

Wester denkt goed mee in het proces, verdiept zich in het bedrijf en biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!"
Project bekijken

Boom Tuinen

"Digitale Helden is een echte aanrader als je iemand zoekt die je website moet gaan bouwen. Vlotte communicatie, profesioneel, meedenkend, flexibel.
Kan nog genoeg plus punten bedenken...
Ik ben in elk geval enorm tevreden met het resultaat!"
Project bekijken

MeganiC

"Ieder zijn vak, voor website (ver)bouw zijn Digitale Helden de juiste partij! 

Goed en professioneel, zeer tevreden met de resultaten!"
Project bekijken

Vleugelspelers

"Digitale Helden heeft mij geholpen bij het opzetten van een webshop en de online marketing op TikTok, Google Ads en Facebok. Ik ben super blij met de resultaten! 

Echt een aanrader."
Project bekijken

Jouw helden voor meer 

  • Leads

  • Aankopen

  • Inschrijving

  • Downloads

  • Donaties

  • Klanten

Vrijblijvend 15 minuten gesprek

Boek hieronder een kort 15 minuten gesprek met mij. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen, vervolgens vertel ik jou hoe ik dit zou aanpakken en kijken we of wij een goede match zijn. 

Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier in.