Organische marketing

Voor Coaches

'De' manier voor coachingsbedrijven om klanten te winnen.

Wat is Organische Marketing

Bij organische marketing maak je gebruik van chatberichten en online meetings. Je hebt hierbij een Appointment Setter en eventueel ook een Closer. 

Organische marketing werkt op commissiebasis. Dit betekend dus dat jij alleen betaald wanneer jij een nieuwe betalende klant hebt.

Hoe werkt Appointment Setten?

Bij Appointment Setten geef jij de 'setter' toegang tot jouw LinkedIn, Facebook of Instagram. De setter gaat opzoek naar potentiële klanten en knoopt gesprekken aan op een natuurlijke manier in jouw schrijfstijl. Het doel van de setter is om de 'lead' warm te maken voor een afspraak en te zorgen dat de lead gekwalificeerd is voor jouw product of service. 

Ben ik geschikt voor Organische Marketing?

Organische marketing werkt het beste bij coachingsbedrijven met duurdere producten (+€500).

Hoe kan ik beginnen?

Neem hieronder contact op en dan gaan wij kijken of jij de juiste persoon bent voor organische marketing.
Afspraak maken

Waarom kiezen voor
Digitale Helden

Expert in huis
Haal een ex-Google Ads medewerker in huis die gewerkt heeft als Expert (SME). Hiernaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van websites bouwen, social media marketing, ,e-mail marekting, appointment setten en SEO.
Korte lijnen
In tegenstelling tot grote marketingbureaus werk ik graag veel met jou samen en geef jou regelmatig updates. Ik geloof erin dat jij jouw doelgroep kent als geen ander en daarom overleg ik graag met jou om tot het beste resultaat te komen.
Resultaat gericht
Ik werk niet aan de hand van een gevoel of een aanname, maar aan de hand van data. Ik test verschillende methodes (A/B testen) en analyseer nauwkeurig de uitkomst. 
Snel schakelen
Heb jij een nieuw idee en wil je even sparren over de uitvoering? Of heb je gewoon een vraag? Ik ben snel en makkelijk te bereiken, sta altijd voor jou klaar bij vragen en ik reageer gemiddeld binnen 30 minuten. 
Voordelige kosten
Geen kosten voor werknemers of een duur kantoorpand, de kosten die jij betaald zijn voor een zelfstandige marketeer. 
Uitstraling
Ik zorg ervoor dat ik jouw missie & visie goed begrijp, zodat ik de uitstaling van jouw onderneming kan vertalen in jouw website en online marketing.

Wat mijn klanten
over mij zeggen

"Digitale Helden is een echte aanrader als je iemand zoekt die je website moet gaan bouwen.
- vlotte communicatie,
- profesioneel,
- meedenkend,
- flexibel.
Kan nog genoeg plus punten bedenken...
Ik ben in elk geval enorm tevreden met het resultaat!"

Arie van den Boom

Boom Tuinen
"Ieder zijn vak, voor website (ver)bouw zijn Digitale Helden de juiste partij!
Goed en professioneel, zeer tevreden met de resultaten!"

Jeroen Oudeman

MeganiC
"Wester helpt mij bij mijn social media accounts, hij maakt hierbij alle posts. Daarnaast helpt hij mij met mijn emailmarketing en nog veel meer.

Complimenten voor jouw prachtige werk & bedankt voor je inzet,
ik ben er heel blij mee!"

Anouk Pronk

AnoukHelpt!

Jouw helden voor meer 

  • Leads

  • Aankopen

  • Inschrijving

  • Downloads

  • Donaties

  • Klanten

Commissiebasis voor Organische marketing

Bij Digitale Helden heb je het voordeel van een zelfstandige marketeer zonder dure kantoorskosten en werknemers. 
10 - 25%
Per betalende klant
Afspraak maken

Vrijblijvend 15 minuten gesprek

Plan een afspraak met mij
Vrijblijvend gesprek
In dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen met jouw project. Daarnaast kijken we of wij een goede match zijn.
Of vul het contactformulier in

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel vrijblijvend jouw vraag hier.

Werk je zelfstandig?

Ik werk vrijwel altijd zelfstandig. Ik bouw zelf de websites, maakt de marketingcampagnes en beheer Social Media. Mocht ik voor een ingewikkeld project de hulp moeten inschakelen van een freelancer zal ik dit met jou delen. 

Hoe snel is mijn website online?

De snelheid waarmee jouw website online gaat, hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de beschikbaarheid van inhoud en de snelheid waarmee je feedback geeft op de ontwerpen en functionaliteiten die ik aanbiedt. Ik streef er naar jouw website binnen 2 weken online te hebben.

Ik stel een gedetailleerde planning met tijdsindicatie op bij het opstellen van het contract, zodat je weet wanneer jouw website online zal gaan.
Ik begrijp dat snelheid van groot belang is voor jouw zakelijke doelstellingen, dus ik probeer jouw website zo snel mogelijk online te zetten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hoe behaal je resultaten met online marketing?

Ik kijk per ondernemer welke marketingstrategie het beste past. Voor coaches kan een strategie op Social Media goed werken, voor business-to-business ondernemers kan een Google strategie weer beter werken. Door een gronding doelgroeponderzoek te doen weet ik waar jouw doelgroep zich bevindt en zal ik deze doelgroep aanspreken met een herkenbaar bericht en een duidelijke boodschap. Lees hier meer over online marketing bij Digitale Helden. 

Maak je ook foto's voor de website?

Nee, mijn specialisme ligt in het ontwerpen en ontwikkelen van de website. Hoewel ik grafisch ontwerp als onderdeel van mijn diensten aanbied, maak ik geen professionele foto's voor de website. Er zijn vele professionele fotografen die je kunt inhuren om foto's te maken voor jouw website. Ik adviseer je graag over de beste opties voor jouw specifieke project.

Hoe kan ik bij jou beginnen?

Beginnen bij mij is eenvoudig. Je kunt hier direct een afspraak maken in mijn agenda of een e-mail sturen om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we jouw specifieke wensen en doelstellingen. 
Als je besluit om met mij samen te werken, zullen we een contract opstellen met de specifieke diensten en de kosten die ik voor je zal verrichten. Daarna ga ik beginnen met de uitvoering van de marketingstrategie / website.
Ik zal regelmatig overleg met jou hebben om de vooruitgang te bespreken en eventuele aanpassingen aan te brengen.
Ik sta altijd klaar om je te helpen bij jouw marketingbehoeften.