Over Digitale Helden

Over

Digitale Helden

Nadat ik voor Google Ads heb gewerkt en vele Nederlandse ondernemers heb geholpen met hun online marketing, besloot ik zelf ondernemers te gaan helpen hun doelen te bereiken.
Ik hou ervan om samen te werken met ambitieuze ondernemers om hun zakelijke doelstellingen te bereiken, een mooi merk op te bouwen en het maximale te halen uit de digitale wereld.
Je kunt rekenen op een fijne en resultaatgerichte samenwerking met open communicatie.

Wester Daniël Hagen

Oprichter & Eigenaar
Afspraak inplannen

wie ben ik

Ik kon eigenlijk nooit 'mijn ei kwijt' tijdens het werken in loondienst. Ik heb hierbij gewerkt bij Google, verzekeringskantoren en banken.

Ik zat vol met ideeën, maar deze kon ik niet goed vertalen in mijn werk door lange meetings of collega's die eigenlijk niet wilde werken. Daarom besloot ik voor mezelf te beginnen zodat ik zelf kan kiezen met wie ik wil werken, en al mijn ideeën gelijk kan gaan uitvoeren. 

Ik hou ervan om actief bezig te zijn en ik ben daarom eigenlijk altijd bezig met ondernemen, kickboksen, hardlopen, voetballen of fitnessen. 
Vertrouwen
Ik werk alleen samen met mensen waar ik graag mee wil samenwerken. Ik vind het hierbij belangrijk dat er vertrouwen is en eerlijkheid naar elkaar.
Communicatie
Ik communiceer veel met mijn klanten tijdens een project omdat ik erin geloof dat wij samen tot het beste resultaat komen. 

Vrijblijvend 15 minuten gesprek

Boek hieronder een kort 15 minuten gesprek met mij. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen, vervolgens vertel ik jou hoe ik dit zou aanpakken en kijken we of wij een goede match zijn. 

Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier in.