"Wester is geweldig. Denkt mee, is multi-getalenteerd, is pro-actief, en komt met slimme oplossingen. Super samenwerking tot nu toe, heel blij mee."
Rik Eysink Smeets
Camp Burnout
"Marketing is een duidelijk product bieden, en deze aan veel mensen laten zien."
Wester Hagen
Ik ben Wester Hagen, marketeer en websitebouwer.
Voorat ik Digitale Helden had opgericht in 2022 heb ik bij Google Ads gewerkt op de marketing afdeling.
Ik ben Wester Hagen, marketeer en websitebouwer.
Voorat ik Digitale Helden had opgericht in 2022 heb ik bij Google Ads gewerkt op de marketing afdeling.
Google, Portugal
Ik krijg er veel energie van om samen te werken met ambitieuze ondernemers. Ik denk graag mee met jouw doelen en nieuwe ideeën en ik zie mezelf graag als een externe marketeer in jouw team.
"To make more money: you don't need to solve more problems, you need to pick better people to solve them for."
Alex Hormozi
"ik werk nu 2 maanden met wester , heb zelf meer dan 100 coaching bedrijf coaching gegeven, maar in dit geval heb ik de dienst van wester genomen omdat de kwaliteit echt mega goed is. website is 10/10 en zijn google ads strategie werkt echt mega goed. daarnaast is wester mega betrouwbaar en komt altijd zijn afspraak na."

Bas Boogaerdt

Bas Boogaerdt coaching
"Wester Daniel, is de eigenaar van "Digitale Helden". Het marketingbureau, dat voor onze cosmetische kliniek "Haarmark", de website heeft gemaakt en ... zonder opdringerig te zijn geweest ons ongevraagd marketingtips heeft gegeven. Over de website was ik al boven verwachting tevreden, maar zijn tips waren de kers op de taart. De stijl van zijn websites sprak me meteen aan: to the point, modern en overzichtelijk. Wester gaf een aantal verfrissende tips over hoe ik ons klantencontact vriendelijker kon inrichten en hoe ik de waarde van ons bedrijf kon vergroten door abonnementen aan te bieden. Dat klinkt misschien te commercieel voor een medische kliniek, maar deze constructie geeft juist onze klanten hierdoor meer waarde van onze dienstverlening voor hetzelfde geld. Ik raad Digitale Helden erg aan, omdat de samenwerking meer heeft opgeleverd dan ik had verwacht en Wester een fijne, rustige, intelligente en aardige vent is! Ha, blij met jou!"

Mark van Brecht

Haarmark
''Wester is geweldig. Denkt mee, is multi-getalenteerd, is pro-actief, en komt met slimme oplossingen. Super samenwerking tot nu toe, heel blij mee.''

Rik Eysink Smeets

Camp Burnout

Even sparren over jouw project?

Wester Hagen
Afspraak met Wester
Vrijblijvend gesprek
In dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen met jouw project. Het gesprek zal online plaatsvinden op Google Meet of op locatie.
Digitale Helden
Kvk: 88106845
Btw-id: NL004542312B12